Apk-keuring voor de rollator

Een rollatorcheck. Janny Lutke Willink en haar zus Jolanda Samuels moeten er in het begin vooral om lachen. Toch besluiten ze om even met de rollator van Jolanda langs te gaan.

Al vijf jaar loopt Jolanda met een rollator. Vanwege een geestelijke en lichamelijke beperking heeft ze wat onder­steuning nodig als ze naar buiten gaat. Regelmatig wandelt Jolanda vanaf haar zelfstandige woning aan de Tuindorpstraat (JP van den Bent stichting) naar het centrum van Hengelo. Zus Janny vertelt: “Ik zag de rollatorcheck voorbij­komen in het Voordeeloverzicht van De Ledenservice. Jolanda en ik moesten er heel hard om lachen. Bijna alsof je een auto hebt en voor apk-keuring naar de garage gaat.”

Grondige check

Omdat de rollator van Jolanda wat problemen heeft met de remmen, gaan ze toch maar even langs Medipoint in Hengelo. Janny: “Ik dacht dat ze even snel zouden kijken. Maar er werd echt heel serieus gekeken, de gereed­schapskoffer stond zelfs al klaar. Complimenten.” Het blijkt dat de remmen inderdaad kapot zijn. Daarnaast klapt de rollator van Jolanda niet meer goed dicht en is ook de handrem kapot. “Dat laatste bleek best gevaarlijk. Als mijn zus op haar rollator was gaan zitten, had ze er zomaar vanaf kunnen schieten. Juist daarom is die check heel verstandig. Veel mensen hebben het waarschijnlijk niet door of er iets mis is.”

Persoonlijk

Janny en Jolanda prijzen vooral de service van Medipoint. Janny: “Dat was al zo toen we daar een rollator kochten. Normaal worden de vragen niet aan Jolanda gesteld, maar auto­matisch aan mij als begeleider. Bij Medipoint niet. Daar kreeg Jolanda zelf de vragen. Zo mooi, ik krijg er nog steeds kippenvel van. De dames daar weten echt wat ze doen.”

"Er werd heel serieus naar de rollator gekeken"

Adviesdagen mobiliteits­producten

Onze experts staan klaar om u te adviseren. U profiteert als lid van exclusieve aan­biedingen. Kom dus lang op een van onze adviesdagen voor persoonlijk advies en test vrijblijvend onze mobiliteitsproducten.

Waar en wanneer

Almelo, Zilvermeeuw 24 dinsdag 6 juli 2021 Hengelo, Geerdinksweg 137-15 woensdag 7 juli 2021

  • Test scootmobielen, aangepaste fietsen, rollators of rolstoelen
  • Extra ruim assortiment
  • Vrijblijvend advies van onze expert
  • Tot wel 20% korting en 50% op een tweejarig onderhoudscontract
  • Gratis veiligheidsslot t.w.v. € 49,95 bij aankoop van een fiets of scootmobiel tijdens de adviesdagen

We werken op afspraak, zodat het rustig blijft in onze winkel. Vanzelfsprekend houden we ons vanwege het coronavirus aan de contact- en hygiëneregels.

Aanmelden adviesdagen

Aanmelden voor de adviesdagen kan op onze website of bel met onze Klantenservice via 088 - 10 20 100 (optie 3) of maak een afspraak in de Medipointwinkel.

Gratis advies aan huis of in de winkel

Ontvangt u liever op een ander moment persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze Klantenservice of kom langs in de winkel voor een vrijblijvende afspraak.

Wij helpen u

op weg

Medipoint biedt vele oplossingen om in beweging te blijven. Zodat u gemakkelijk zelf naar buiten kunt voor een boodschap of gewoon om te genieten van de lente. Onze experts staan klaar om u persoonlijk te adviseren.

Acties en aanbiedingen

Scootmobiel Orion Metro

Of u nu geniet van een snelle trip om bij vrienden te gaan eten of van een kort uitstapje naar een winkel, met de Orion Metro komt u overal. De Orion Metro is de perfecte mix van comfort, veiligheid en betrouwbaarheid.

image

Reguliere verkoopprijs € 2.499,- Actieprijs € 2.249,- Actieprijs voor leden € 2.124,-

Easy Rider 3 driewielfiets

De Easy Rider zitdriewielfiets is enorm wendbaar en heeft een kleine draaicirkel. Ook past de fiets door een normale deur. Met verstelbare rugsteun, stuitontlasting, geweldig zitcomfort en zijdelingse steun.

image

Reguliere verkoopprijs € 2.899,- Actieprijs € 2.609,- Actieprijs voor leden € 2.464,-

Genoemde acties zijn ledenaanbiedingen. Geldig t/m 15-08-2021. Niet geldig i.c.m. andere acties, kortingen of waardebonnen. Vraag in de winkel naar de voorwaarden. Assortiment kan per locatie verschillen.

image

Deel dit artikel