Met één druk op de knop weer rechtop

Met één druk op de knop weer rechtop

Annie Greiving wil zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Maar eerder dit jaar kreeg ze een hernia, waardoor sommige dingen net wat minder soepel gaan. Een sta-op stoel bood uitkomst.

Ze woont op haar 84e nog altijd zelfstandig in Wierden. “Ik red me nog goed, ze krijgen me hier echt niet zomaar weg”, begint Annie. Na haar hernia ging het lopen wat minder goed. Kinderen en kleinkinderen wezen haar daarom op hulpmiddelen die het leven aangenamer maken. “Zij stelden een sta-op stoel voor, zodat ik daar overdag in kan dutten.” Na enig aandringen verdiept Annie zich in de stoelen.

Alles getest

In de Medipoint­winkel in het ZGT Almelo is ze direct overtuigd. Ze wordt goed geholpen en het bestellen gaat snel. “Ik heb alle stoelen daar getest”, lacht ze. “Deze zat het lekkerst”, zegt ze al wijzend naar het donkerbruine exemplaar voor de televisie.

Geen drie kussens meer

De sta-op stoel is een schot in de roos. “Eerder zat ik vaak op een gewone stoel en legde dan mijn benen op de rollator. Geen gezicht. En op de bank kan ik sinds mijn hernia alleen nog zitten als ik drie kussens onder me leg, anders kom ik niet meer in de benen.” Nu staat Annie met één druk op de knop zonder moeite op. “Ideaal.”

Meteen scootmobiel gekocht

Bij de Medipoint-winkel besloot ze meteen ook een scootmobiel aan te schaffen. “Ik kwam natuurlijk voor een stoel, maar zei meteen: ‘zo’n ding neem ik ook mee.’ Ideaal om zelf wat boodschapjes te doen. In de auto durf ik niet meer.” Net als Annie genieten van meer gemak thuis? In de Medipoint-winkels in Almelo, Hengelo en Nijverdal zijn verschillende modellen ­sta-op stoelen uit te proberen. Leden van De Ledenservice krijgen 10 procent korting.

"Eerder legde ik mijn benen op de rollator"

Kom naar de Zit Adviesdag

De perfecte stoel? Die zit voor iedereen anders. Ontdek op de Zitadviesdagen van Medipoint welke stoel voor u het beste zit. Wij geven gespecialiseerd en persoonlijk advies en u profiteert van vele extra’s, zoals:

  • Breed assortiment
  • Een persoonlijke zitanalyse
  • Gratis thuisbezorging en installatie
  • Keuze uit een mooi accessoire zoals luxe hoofdkussen, stoelverwarming (t.w.v. € 249,-) of draaiplateau (voor de halve prijs)
  • U heeft al een sta-op stoel vanaf € 1.124,-

Waar en wanneer

Kijk op www.medipoint.nl voor de actuele data en locaties van de Adviesdagen.

Aanmelden adviesdagen

Meld u gratis aan voor een afspraak (verplicht) zodat het rustig en veilig blijft in onze winkel. Dit kan via 088 - 10 20 100, www.medipoint.nl/adviesdagen of vraag het in de winkel. Kijk voor meer informatie op www.medipoint.nl/veilig.

image

Veilig op weg

weken

De herfst is prachtig, maar maakt de straten ook nat en glad. U kunt uitglijden of uw balans verliezen. Medipoint heeft dé producten om veilig op weg te gaan. Blijft u toch liever thuis? Denk dan eens aan bijvoorbeeld een sta-op stoel, lekker comfortabel om een boekje in te lezen in de koudere maanden. Ontdek ons voordelig geprijsde assortiment voor een heerlijke herfst.

Kom naar de Scootmobiel Adviesdag

Met een scootmobiel blijft u mobiel en trekt u er altijd veilig op uit. Medipoint heeft vele scootmobielen waar u tijdens de Scootmobiel Adviesdagen een proefrit mee kunt maken. Laat u adviseren door onze experts en profiteer ook nog eens van diverse voordelen bij uw aankoop!

  • Extra uitgebreid assortiment scootmobielen
  • Mogelijkheid tot een testrit en rij-instructie
  • Medipoint webshop waardebon van € 100,- bij aankoop op de dag
  • U heeft al een scootmobiel vanaf € 849,-

Waar en wanneer

Kijk op www.medipoint.nl voor de actuele data en locaties van de Adviesdagen.

Genoemde acties zijn ledenaanbiedingen. Niet i.c.m. andere acties, kortingen of waardebonnen. Vraag in de winkel naar de verdere voorwaarden.

image

Deel dit artikel