Voorwoord

In de vorige Deel! dachten we nog dat het einde van een lange, onzekere coronatijd in zicht was. Helaas moeten we nu (op het moment dat we dit schrijven is het begin november) constateren dat het aantal besmettingen is opgelopen en dat we daardoor genoodzaakt zijn de maatregelen aan te scherpen. Ook in onze organisatie zijn helaas cliënten en medewerkers besmet geraakt. Met de toch al krappe personeelsbezetting is het een hele uitdaging voor onze collega’s om de zorg rond te krijgen. We hebben diep respect voor al die collega’s die in deze moeilijke omstandigheden hun uiterste best doen om onze cliënten waardevolle zorg te bieden.

Naast corona zorgen de vergrijzing en krapte op de arbeidsmarkt ervoor dat wij anders moeten kijken naar de zorg om onze zorg en onze medewerkers overeind te houden. In de visie ‘Samen waardevol op weg naar 2030’ stippelt Carintreggeland de koers uit voor de komende jaren. In deze editie van Deel! leest u meer hierover. Ook hoe we ervoor willen zorgen dat senioren in de toekomst de ondersteuning en zorg krijgen die nodig is.

Twee maanden geleden, in oktober 2021, is Inge Zwijnenberg gestart als bestuurder van Carintreggeland, en daarmee is ons tweehoofdige bestuur compleet. In dit nummer stelt Inge zich graag aan u voor. Verder delen we weer mooie verhalen van cliënten en vrijwilligers, leest u over wat de cliëntenraad voor u kan betekenen en informeren we u over de diverse bouwprojecten.

Kortom: een editie vol pakkende en interessante verhalen. Wij wensen u veel leesplezier en alvast fijne feestdagen en een goed 2022.

Heidi de Bruijn en Inge Zwijnenberg

Raad van Bestuur Carintreggeland

Goed om te weten: de foto’s in deze uitgave van Deel! zijn gemaakt voordat de coronamaatregelen zijn aangescherpt.

Deel dit artikel