Áls ik zit, zit ik in deze stoel

Gemakkelijk opstaan is niet alleen prettig, maar ook belangrijk voor de veiligheid. Wie veel moeite moet doen om uit een stoel te komen, loopt het risico te vallen. Een extra reden om een stoel met sta-ophulp te overwegen.

Gemakkelijk en veilig opstaan vergroot de zelfredzaamheid en ­de zelfstandigheid. Hierdoor is iemand minder afhankelijk van anderen zoals familie en zorgverleners. Sinds mei 2021 heeft mevrouw Van Dijk een nieuwe sta-opstoel. Ze kocht de stoel tijdens de Zitadviesdag. “Het is een hele fijne stoel. Ik ben prima geadviseerd. Het ging niet ­meteen over de prijs, maar over de stoel zelf. Ik wilde van tevoren ook geen prijs weten. Dat beïnvloedt je keuze. Het belangrijkste vind ik dat ik er lekker in zit en dat is bij deze zeker het geval.”

Wiegen of draaien

“Ik twijfelde tussen twee stoelen, de andere stoel had een wiegfunctie. Zal best heerlijk zitten, maar ik zag me al liggen met mijn duim in de mond en een slabber om. Nee, niks voor mij. De stoel die ik nu heb kan ­draaien, zit lekker en ik sta er gemakkelijk uit op. Bovendien heeft deze sta-opstoel een fijne armleuning. Dus als ik zit, zit ik in deze stoel. Ik had er al een, maar die was naar de filistijnen. Dan zie je maar weer; goedkoop is duurkoop. De kat gebruikt ’m nu als krabpaal”, lacht mevrouw.

Stoel voor het leven

Ze is dik tevreden. “De stoel is voor de rest van mijn leven, zo lang als het nog mag duren.” Mevrouw Van Dijk woont in een halfvrijstaande woning waar ze voor geen goud uit weg wil. Met een traplift, hulp in de huishouding en een sta-opstoel kan ze nog prima zelfstandig wonen.

"Ik ben prima geadviseerd, het is een hele fijne stoel"

Persoonlijk advies in de winkel

De medewerkers van Medipoint staan voor u klaar voor persoonlijk advies over een sta-opstoel of een ander hulpmiddel waar u behoefte aan heeft. Bij Medipoint vindt u een breed aanbod van hulp­middelen die u kunt lenen, huren of kopen. Meld u gratis aan voor een afspraak in onze winkel. Dit kan via 088 10 20 100, www.medipoint.nl/adviesdagen of vraag het in de winkel.

Kom naar de Zitadviesdag

Almelo, Zilvermeeuw 24 vrijdag 17 december 2021

Hengelo, Geerdinksweg 137-15 donderdag 6 januari 2022

Gratis advies bij u thuis

Lukt het niet om naar ons te komen of ervaart u liever een hulpmiddel in uw eigen woning? Plan dan een gratis afspraak in met een adviseur van de Medipoint Thuisservice op www.medipoint.nl.

Tijdelijk een sta-opstoel nodig?

Onze sta-opstoelen zijn ook te huur. Kijk op www.medipoint.nl/stoelhuren voor meer informatie.

De modellen sta-opstoelen:

Riposo

Adviesprijs € 2.199,-

Profiteer van uw ledenkorting

Saliro

Adviesprijs € 1.699,-

Profiteer van uw ledenkorting

Zelfstandig

thuis wonen

Medipoint biedt veel oplossingen om zelfstandig thuis te blijven wonen. Alles voor meer gemak en comfort in en rondom uw huis. Ontdek ons voordelig geprijsde assortiment en geniet onbezorgd van een prachtige winter. Onze experts staan klaar om u persoonlijk te adviseren, in de winkel of bij u thuis. www.medipoint.nl/zelfstandigthuis

Advies en speciaal voor leden

Tunturi Star Fit F100

De hometrainer ondersteunt bij het op peil houden of opbouwen van de conditie.

image

Adviesprijs € 399,- Ledenprijs € 299,-

Lichttherapielamp Fysic FW-400

De lichttherapielamp van Fysic zorgt er voor dat u meer energie heeft en zich minder somber voelt.

image

Adviesprijs € 99,99 Ledenprijs € 79,99

Genoemde acties zijn ledenaanbiedingen. Geldig t/m 11-2-2022. Niet geldig i.c.m. andere acties, kortingen of waardebonnen. Vraag overige voorwaarden in de winkel. Assortiment kan per winkel verschillen.

image

Deel dit artikel