Gebruiksvriendelijk en makkelijk mee te nemen

Beeld: stockfotografie

Ad (77) en Tonny (76) Ophuis gaan graag op stap. Bijvoorbeeld naar de stad of het winkelcentrum. Sinds een paar maanden gaat Tonny met de scootmobiel. “Dat we die hebben gekocht was echt een schot in de roos.”

Vanwege Tonny’s rugklachten hadden Ad en Tonny een aantal jaar geleden al nagedacht over de aankoop van een scootmobiel. “Maar we waren bang dat Tonny dan helemaal geen beweging meer zou krijgen. En je moet blijven bewegen, anders worden de klachten alleen maar erger. Met de rollator ging dat best een tijd goed, maar nu gaat het lopen alleen nog maar voetje voor voetje. Het is daarom lastig om samen op pad te gaan.”

Inklapbaar

Het paar wilde graag een inklapbaar model dat in de auto past. “Dan kan je gemakkelijk een dagje uit.” Bij de Medipoint winkel in het ZGT te Hengelo werden ze goed voorgelicht. “We zagen de Scootmobiel Vivo, een nieuw model. Die is in te klappen binnen een minuut.” Tonny maakte meteen een proefritje. “Dat ging heel goed. Deze scootmobiel is bovendien heel makkelijk te bedienen.”

Goed looptempo

Het echtpaar gaat zo’n vier keer per week met de scootmobiel op stap. “Hij heeft een goed looptempo. Ideaal”, zegt Ad. Ook de rollator blijft in gebruik. Zo kan Tonny blijven bewegen én eropuit waar en wanneer ze maar wil.

Scootmobiel uitproberen?

Wilt u net als Tonny Ophuis meer bewegingsvrijheid? In de Medipointwinkel bij u in de buurt kunt u verschillende modellen scootmobielen uitproberen. Leden van De Ledenservice krijgen 10% korting op de aanschaf van producten. Vraag het in de Medipoint winkel in Hengelo of Almelo of bel 088 10 20 100. Liever advies aan huis? Kijk dan op www.medipoint.nl/thuisservice.

Comfortabel

slapen

Speciaal voor uSpeciaal voor u als lid een droommatras van topkwaliteit. Matras ViscoClimate Ultra:

  • Aanbevolen door zorgprofessionals
  • Zwitserse topkwaliteit
  • Drukverlagend traagschuim, zeer goed ventilerend
  • Leverbaar in alle gewenste afmetingen

Gratis bedbodemcheck t.w.v. € 59,99 en gratis levering én retour van uw oude matras t.w.v. € 29,99.

Meer informatie

Bel voor meer informatie met 088 10 20 100 (optie 3) of ga naar de website

Winkellocaties

  • Zilvermeeuw 24, Almelo
  • Geerdinksweg 137, Hengelo

Genoemde actieprijs is gebaseerd op matras van 70 x 200 cm. Niet geldig i.c.m. andere acties, kortingen of waardebonnen. Geldig t/m 31 december 2019.

Scootmobiel Comet Pro

Comfortabel en stabiel

Scootmobiel Vivo

Compact en stijlvol

Rollator Travixx Traveller

Zeer geschikt voor buiten

Rollator Move Light

Lichtgewicht en opklapbaar

Lichttherapielamp

Geeft u meer energie

Omron bloeddrukmeter

Eenvoudig in gebruik

image

Genoemde acties zijn ledenaan-biedingen. Geldig t/m 15-2-2020. Niet i.c.m. andere acties, kortingen of waardebonnen. Vraag overige voorwaarden in de winkel in Hengelo of Almelo.

Thuisservice

Wilt u liever advies aan huis? Onze adviseurs komen graag bij u langs. Maak vrijblijvend een afspraak met onze Thuisservice via 088 - 10 20 100 of via www.medipoint.nl/thuisservice.