Met de loopfiets toer ik lekker rond

Met mooi weer gaat Jaap Fisscher (87) er graag op uit. Sinds een paar maanden met zijn elektrische loopfiets. Jaap: “Een stuk stabieler dan mijn ‘gewone’ elektrische fiets.”

Tot een aantal jaren geleden fietsen Jaap en zijn vrouw Truus heel wat kilometers. In Nederland, maar ook in Duitsland, Frankrijk en België. “Als we met de caravan op vakantie gingen, namen we altijd de fiets mee. En in Nederland pakten we de auto en ging de fiets achterop.” Op een gegeven moment werd de elektrische fiets te zwaar. “Zeker in de stad en op drukkere fietspaden, voelde ik mij niet altijd prettig. Vooral als je moet afremmen en stoppen, was ik onstabiel.” Tijdens een bezoek aan het ziekenhuis zagen ze een folder van Medipoint over de loopfiets. “Dat leek ons wel wat. We zijn naar de Medipoint winkel gegaan en hebben na een paar oefenrondjes twee elektrische loopfietsen gekocht. Het fijne is dat ik op een loopfiets meteen met beide voeten op de grond sta terwijl ik op het zadel zit. Een stuk stabieler. Hij laadt ook snel op en met een volgeladen accu kan ik zo’n twintig kilometer fietsen. Meer dan genoeg. Ik gebruik de loopfiets namelijk vooral recreatief in het park vlakbij ons huis. Zodra het mooi weer is, trek ik er op uit. Voor mij is het een ideaal ding.”

Medipoint Thuisservice

Wilt u net als Jaap deskundig advies over of de Sitgo Electric loopfiets iets voor u is? De adviseurs van de Medipoint Thuisservice bezoeken u graag thuis voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek. Vaak nemen zij al een of meerdere fietsen mee, zodat u deze rustig kunt uitproberen in uw eigen omgeving. De prijs is € 2.299,- en leden hebben 10% korting. De Sitgo is in rood en antraciet leverbaar.

Gratis persoonlijke afspraak

Maak vrijblijvend een persoonlijke afspraak via 088 - 10 20 100, vraag het in de Medipoint winkel of ga naar www.medipoint.nl/thuisservice.

Genieten

in de buitenlucht

Niets is zo fijn en gezond als dagelijks de buitenlucht in. U wilt dat natuurlijk wel veilig blijven ondernemen. Een rollator, scootmobiel of ander hulpmiddel kan dan een uitkomst zijn. Zo kunt u met een gerust hart van de buitenlucht genieten. We adviseren u graag over het hulpmiddel dat perfect bij u aansluit.
Bezoek ons, bijvoorbeeld op onze adviesdagen!

Scootmobiel Adviesdag

Bij Medipoint vindt u scootmobielen in alle soorten en maten. Ontdek uw ideale scootmobiel op de Adviesdag. U krijgt meer informatie over onze modellen en kunt ze uitproberen. Maak tevens gebruik van diverse voordelen bij aankoop.

Waar en wanneer

Carintreggeland Almelo, Zilvermeeuw 24, woensdag 3 juli 2019.

Carintreggeland Hengelo, Geerdinksweg 137-15, donderdag 11 juli 2019.

Gratis persoonlijke afspraak

Maak vrijblijvend een persoonlijke afspraak of krijg meer informatie via 088 - 10 20 100 (optie 3), www.medipoint.nl/adviesdagen of vraag het in de winkel.

Genoemde acties zijn ledenaanbiedingen. Geldig t/m 15-8-2019. Niet i.c.m. andere acties, kortingen of waardebonnen. Vraag overige voorwaarden in de winkel.

Onderhoudscontract

Zorgeloos eropuit met bijvoorbeeld uw scootmobiel? Wij hebben onderhoudscontracten voor verschillende hulpmiddelen.

  • Pechhulp en reparaties
  • Gratis vervangend vervoer
  • 1 keer per jaar preventief onderhoud


Informeer in de winkel of kijk op www.medipoint.nl/onderhoudscontract.

Thuisservice

Wilt u liever advies aan huis? Onze adviseurs komen graag bij u langs. Maak vrijblijvend een afspraak met onze Thuisservice via 088 - 10 20 100 of via www.medipoint.nl/thuisservice.

Driewielfietsen

Wilt u zich veilig voelen als u fietst en bij het op- en afstappen? Kies dan voor een aangepaste fiets, zoals een driewielfiets. U heeft keuze uit een ruim assortiment.

Andere aanbiedingen

Rolstoel G-Logic

Opvouwbaar en comfortabel

Hoog-laagbed Belluno

Veilig in en uit bed